
Pop up menu #3 | Jesínky
Menu připravené na ohni v Jesínkách šéfkuchařem Pavlem Provázkem
Menu připravené na ohni v Jesínkách šéfkuchařem Pavlem Provázkem
Koncept druhé akce Pop up menu byla středověká hostina na hradě v Lokti. Pokrmy podobné těm co se jedly za doby Karla IV, připravili šéfkuchaři Pavel Provázek (Tusculum Restaurant), Magda Betlachová (Bistro Pelant), Lukáš Paluska (Carlsbad Plaza) a Rudolf Špaček (Hotel Salvator). Velké díky patří též konferenciérce a zpěvačce Simoně Tomisc, kytaristovi Janu Psohlavcovi, ohnivému divadlu Ignis a dalším co se na díle podíleli. Fotila Karolína Svobodová a upravil je Tomáš Slach.
Karlovarští šéfkuchaři Pavel Provázek (Restaurant Tusculum),
Lukáš Paluska (Carlsbad Plaza),
Rudolf Špaček (Hotel Salvator) a
Magda Betlachová (Bistro Pelant),připravili
zážitkové menu s 10 chody, vinným párováním a hudební selekcí
Špagyho a Silent Cuta. Do posledního místa vyprodaná akce
Pop-up menu #1 dopadla skvěle, skončila aplausem hostů.
Děkujeme za fotografie Tomáši Slachovi a Českému rozhlasu Plzeň
za připravovanou reportáž z povedeného večera v
karlovarské restauraci Tusculum.
HRAD LOKET | hradloket.cz
TUSCULUM RESTAURANT | tusculumkv.cz
DOUPOVSKÉ UZENINY PELANT | maso-pelant.cz
VAŘÍM V ATELIÉRU, MALUJU V KUCHYNI | varimvatelieru.cz
CARLSBAD PLAZA | carlsbad-plaza.com
SALVATOR HOTEL | salvatorhotel.cz
PARKHOTEL RICHMOND | richmond.cz
HRADNÍ RESTAURANT | hradnirestaurace.cz
LEANDER | leander.cz/
JAN PSOHLAVEC | bandzone
VČELAŘSTVÍ M+M | vcelarstvimm.cz
SIMONA TOMISC | simona-singt.de