K 30. letému výročí sametové revoluce jsme 16. 11. 2019 přichystali další pop up v restauraci Tusculum. Podávali se typická česká jídla a nápoje té doby, ale v upgradovaných verzích. Dress code a hudební kulisa byla ve stylu 80. let. Svou kreativitou přispěli Pavel Provázek, Magda Nováková, Kamil Krauze a Milan Osten. Dále děkujeme Denise Beránkové, Janu Mullerovi, Karlovi Egyházimu, Adamovi Provázkovi a Lence Provázkové z týmu v Tusculu.
- Zelená: Sorbet
- Šunková rolka: Pražská šunka, tvaroh, křen, špenát, kouř z švestkového dřeva
- Limo: Malinovka s květy
- Rybí salát: Slaneček, jablka, chipsy z lososa a lněného semínka, pletýnka
- Vitacit: Soda, pomeranč, suchý led
- Smažák: Raclette, brambory s odpalovaným těstem, sýrová pěna, chipsy z parmezánu, kapary
- Vepřo.knedlo-zelo: Vepřový bůček, šalotkové zelí, redukce z bílého zelí, škvarky
- Pivo Karel
- Svíčková: Telecí svíčková, hovězí loupaná plec, sponge, zeleninové pyré, svíčková pěna, divoké brusinky, citrónové pyré
- Rum s kofolou: Zauzený bílý rum, yogi, med, citron
- Švestkové knedlíky: Tvarohové knedlíčky, povidlová omáčka, makový crumble, maková pusinka, gel z arónie
- Víděň
- Větrník