Pop up menu #2 | Hrad Loket

Pop up menu #2 | Hrad Loket

Koncept druhé akce Pop up menu byla středověká hostina na hradě v Lokti. Pokrmy podobné těm co se jedly za doby Karla IV, připravili šéfkuchaři Pavel Provázek (Tusculum Restaurant), Magda Betlachová (Bistro Pelant), Lukáš Paluska (Carlsbad Plaza) a Rudolf Špaček (Hotel Salvator). Velké díky patří též konferenciérce a zpěvačce Simoně Tomisc, kytaristovi Janu Psohlavcovi, ohnivému divadlu Ignis a dalším co se na díle podíleli. Fotila Karolína Svobodová a upravil je Tomáš Slach.

Pop-up menu #1 | Tusculum

Pop-up menu #1 | Tusculum

Karlovarští šéfkuchaři Pavel Provázek (Restaurant Tusculum),
Lukáš Paluska (Carlsbad Plaza),
Rudolf Špaček (Hotel Salvator) a
Magda Betlachová (Bistro Pelant),připravili
zážitkové menu s 10 chody, vinným párováním a hudební selekcí
Špagyho a Silent Cuta. Do posledního místa vyprodaná akce
Pop-up menu #1 dopadla skvěle, skončila aplausem hostů.
Děkujeme za fotografie Tomáši Slachovi a Českému rozhlasu Plzeň
za připravovanou reportáž z povedeného večera v
karlovarské restauraci Tusculum.